Csapat

EAT Csapatfelépítés

 

BRAVO raj

A csapat alapraja. Ebben a rajban kezd minden frissen bevállogatott játékos, általános és tűztámogató formációként is szokott működni, de a legfontosabb feladata, hogy egy nehezen kiejthető szívós alapot adjon a többi rajnak.

A BRAVO célja, hogy ellenséges környezetben, többnyire mélységi alakulatként hosszú időn keresztül ellenséges tűz alatt illetve az oldal többi részétől elvágva is képes legyen a parancsok/küldetések végrehajtására.

Ezt tükrözi a rajban megkövetelt felszerelés, és átalános állóképesség. A BRAVO közepesen nehezen felszerelt gyalogsági raj, ahol követelmény a legalább 4-6 órára elegendő ivóvíz és élelmiszer. A mellények szerelékezése is ezt célozza, nagyobb mellények vannak használatban amiken elfér a 8-10 tár.

A rajban legalább egy géppuskás van, de optimális esetben kettő géppuskás és egy támogató mesterlövész működik a kötelékben. Amennyiben a kinevelt csapattag szeretne másik rajba átlépni, és alkalmas is, akkor a rajparancsnokok jóváhagyásával átléphet valamelyik választott specializált rajba.

Exile

Exile

Husky

Husky

Bobby

Bobby

Kabóca

Kabóca

Mustang

Mustang

Zotya

Zotya

Micimackó

Micimackó

KFC

KFC

Keselyű

Keselyű

Toki

Toki

Taz

Taz

Kobold

Kobold

DELTA raj

Ha a BRAVO a kalapács akkor a DELTA a csapat szikéje. A DELTA egy gyorsreagálású, közelharcra, épületharcászatra és beszivárgásra specializált kis létszámú raj.

Többnyire a Bravóval párhuzamosan mozog, de amint szükség van rá képes elrugaszkodni, és bekeríteni az ellenséget, rajtaütéseket levezényelni.

Specializációjából adódóan a DELTA könnyebb felszereléssel, kevesebb tárral, és ellátmánnyal mozog. Rövidebb, intenzívebb akciókra van hangolva ez az egység. Ha pedig nem úgy alakulnak a dolgok ahogy kéne, villámgyorsan vissza tudnak zárkózni a BRAVO-ra, vagy a GOLF-ra.

Rikker

Rikker

Trukken

Trukken

Forgi

Forgi

Texas

Texas

Fox

Fox

Hepa

Hepa

Aszu

Aszu

Rapi

Rapi

Marsh

Marsh

GOLF raj

A GOLF jelenleg szervezés alatt van. A GOLF feladata lesz az FOB-k, és táborok, játékok közbeni felállítása, működtetése, és őrzése. Ezen felül mobilizálva a többi raj számára segítséget nyújtanak visszazuhanási pontok felállításával, további ellátmány, lőszer és eszközök szállításával.

Technikai rajként is működik a GOLF ami azt jelenti, hogy kezelik a csapat drónját, amivel valós idejű információt kap a csapat az ellenfél mozgásáról, pozícióiról és létszámáról.

A GOLF a későbbiekben a csapat gépjárművét is kezeli, illetve ha szükség van rá, azzal gyors kivonásokat és bevetéseket is végre tud hajtani.

Snake

Snake

Rudi

Rudi

Kicsi Rudi

Kicsi Rudi