Bemutatkozás

EAT az Eden Actual Team SE airsoft csapata.

A EAT többnyire Budapesten illetve vonzáskörzetében tevékenykedik.
Játékokra is inkább középmagyarországon járunk, de ha messzebbre érdemes elmenni megszervezzük az odajutást.

 

Kik vagyunk mi?

2017-ben alakultunk át egy komolyabb hangvételű, célokkal és motivációkkal teli társasággá.

Itt kezdődtek a komolyabb tervezgetések, és az alap 6 fős állományt legalább 20 főre szerettük volna bővíteni, akik részt vesznek a gyakorlókon, edzéseken és egyéb rendezvényeken.
Ez a létszám tagfelvétel, és egyéb tartalom gyártása nélkül el lett érve. 2019-ben a 21 személyből a kontent gyártással (instagram, weblap, videó készítése) felemeltük a tagszámot 43 főre.

Itt már egy komoly rostán kellett átmennie a jelentkezőknek. Interjúztatást követően részt kellett venniük legalább 4 gyakorlón, amit véleményeztünk és jegyeztünk.  Jelenleg is ezen elvek alapján működik a tagfelvétel.

Miért kezdtük el?

Régi játékosokként hosszú időn keresztül néztük, ahogy újabb és újabb kezdők hagyják el a hobbit mielőtt megtapasztalják miről is szól valójában.

Az airsoft elkezdése több okból is nehézkes. Nagyobb kezdeti költségekkel jár, és az újoncok többször futnak bele felesleges kiadásokba amit utólag megbánnak.
Meglévő tapasztalat hiányában a játék kifejezetten bonyolultnak tűnhet, emiatt a kezdeti sikerélmények elmaradhatnak.

Ezeken a komplex problémákon természetüknél fogva változtatni nem lehet, ugyanakkor megfelelő tapasztalattal tudunk segíteni a ezeket a csapdákat elkerülni.

Mik a céljaink?

Hosszabb távon a Magyar airsoft megreformálása. A hazai hobbi fenntarthatósága, köztudatba emelése, kiterjesztése. Ebbe beletartozik, a kezdők felkarolása, és felkészítése.

A hazai játékszervezés minőségének emelése, nemzetközi játékokon való részvétel, valamint szeretnénk részt vállalni a Speedsoft meghonosításában.